Loading...

Retourneren van uw bestelling

Indien u een bestelling wenst te retourneren, vragen wij u vriendelijk eerst contact met onze klantenservice op te nemen via klantenservice@arabianscent.nl.

Retourneren van bestellingen is mogelijk, indien:

  • Uw product beschadigd is tijdens transport met de pakketdienst
  • Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht; U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Producten die geopend , gebruikt, of beschadigd zijn door de klant zijn hiervan uitgesloten. De kosten van een retourzending dienen door de klant te worden betaald.

Producten die niet geretourneerd kunnen worden:

  • Producten waarvan de verzegeling en/of sealing is verbroken ivm houdbaarheid en hygiëne.

Annuleren van uw bestelling

Indien u na het bestellen een order wenst te annuleren kan dat. U dient ons een E-mail te sturen, met daarin uw ordernummer. Wij zullen uw order vervolgens annuleren, en het eventuele aankoopbedrag ( indien u betaald heeft ) inclusief verzendkosten op uw rekening retourneren.

U kunt dit melden via E-mail: klantenservice@arabianscent.nl. U ontvangt binnen 24 uur een bevestiging per E-mail.

Indien uw pakket inmiddels al is verzonden kunt u het pakket weigeren aan de deur, zodat het retour afzender gestuurd kan worden. Wij vergoeden u in dit geval het aankoopbedrag exclusief verzendkosten. Het is dus van groot belang ons tijdig op de hoogte te stellen indien u een order wenst te annuleren.

Quick Navigation
X
×